Σε "πυρετό" προετοιμασιών η έκθεση "Οικονομική Θέρμανση"

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τη διεξαγωγή της έκθεσης ‘’Οικονομική Θέρμανση’’ που θα πραγματοποιηθεί  απο 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο του κλειστού Φαληρου TAE KWON DO  από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best.

Η συμμετοχή εκθετών έως σήμερα έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ενώ το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός αναμένεται να επισκεφτούν παραπάνω από 40.000 επισκέπτες για να ενημερωθούν για τα σημαντικά οφέλη των εναλλακτικών και πιο οικονομικών μορφών θέρμανσης.

Από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης διεξαγωγής της έκθεσης, υπήρξε έκδηλος ενθουσιασμός και από τους διοργανωτές αλλά και από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου, οι οποίες θέλοντας να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες προβολής που τους προσφέρει το μεγάλο εκθεσιακό αυτό εγχείρημα, έσπευσαν άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή.

Ως εκ τούτου, η ‘’ Οικονομική Θέρμανση’’  κατάφερε να συγκεντρώσει  τις σημαντικότερες  επιχειρήσεις από τον κλάδο των εναλλακτικών μορφών θερμανσης, οι οποίες θα δείξουν στο ευρύ κοινό ότι όντως υπάρχουν οικονομικές λύσεις για τη θέρμανση οικιών και επαγγελματικών χώρων,  καλύπτοντας  ταυτόχρονα την ανάγκη για ενημέρωση όλων των Ελλήνων, που αναζητούν μία διέξοδο σε αυτούς ακριβώς τους οικονομικότερους τρόπους θέρμανσης.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου έχει φέρει πολλά νοικοκυριά σε εξαιρετικά  δύσκολη θέση, όλοι οι επαγγελματίες του χώρου θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν σε όλους τους επισκέπτες όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να φύγουν από την πλασματική ασφάλεια του πετρελαίου και να επιλέξουν εναλλακτικές μορφές θέρμανσης.

Έκθεση Οικονομική Θέρμανση 2012: Για να το ‘’καίμε’’ χωρίς να μας ‘’καίει’’ !

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
28 έως 30 Σεπτέμβριου 2012
Εκθεσιακό κέντρο κλειστού Φαλήρου TAE KWON DO 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Τελευταία Σχόλια

Σύνδεσμος "ΣΤΕΓΗ": Ανακοινώνεται το net metering

29/07/2014 20:23

Λάθος!

Μόνο με την ...ανυστερόβουλη θυσία των Πρωτοπόρων, προχωρά το υπόλοιπο σύνολο μπροστά.

Τα Φ/Β απέδειξαν ότι δεν χρ...

pani 3

Η Google δίνει 1 εκ. δολ. σε όποιον... μικρύνει τους φ/β μετατροπείς

29/07/2014 20:18

Ενδιαφέρουσα η τεχνική σας προσέγγιση με κάποιες επιφυλάξεις βέβαια ως προς τον όγκο της συσκευής που προτείνετε, όπως άλλωστε, επιφυλάξεις για τις...

pani 3

Σύνδεσμος "ΣΤΕΓΗ": Ανακοινώνεται το net metering

29/07/2014 12:22

Σωστός! Αυτό προτείνω και εγώ σε όσους με ρωτάνε ακόμη και αν ευξάνεται λίγο το κόστος λόγος και χρήσης μπαταριών.

Μακριά από το ελλη...

rebel a

Η Google δίνει 1 εκ. δολ. σε όποιον... μικρύνει τους φ/β μετατροπείς

28/07/2014 10:38

Η απάντηση σας κύριε KOMISARIΕ με κάλυψε πλήρως. Δεν μένει τίποτε άλλο από το εκατομμύριο που μάλλον είναι ήδη στην τσέπη σας. Σε καλή μεριά…!!!!!!

KOSTAS KIROU

Η Google δίνει 1 εκ. δολ. σε όποιον... μικρύνει τους φ/β μετατροπείς

26/07/2014 15:34

Κε Κύρου, ακολουθώντας πιστά τις προτροπές σας μπορώ να σας ενημερωσω για το σχεδιασμό αυτού του inverter. Ένα αρχικό concept που σκέφτηκα καθώς κο...

KOMISARIOS PIERIA PV