Σε "πυρετό" προετοιμασιών η έκθεση "Οικονομική Θέρμανση"

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τη διεξαγωγή της έκθεσης ‘’Οικονομική Θέρμανση’’ που θα πραγματοποιηθεί  απο 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο του κλειστού Φαληρου TAE KWON DO  από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best.

Η συμμετοχή εκθετών έως σήμερα έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ενώ το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός αναμένεται να επισκεφτούν παραπάνω από 40.000 επισκέπτες για να ενημερωθούν για τα σημαντικά οφέλη των εναλλακτικών και πιο οικονομικών μορφών θέρμανσης.

Από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης διεξαγωγής της έκθεσης, υπήρξε έκδηλος ενθουσιασμός και από τους διοργανωτές αλλά και από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου, οι οποίες θέλοντας να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες προβολής που τους προσφέρει το μεγάλο εκθεσιακό αυτό εγχείρημα, έσπευσαν άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή.

Ως εκ τούτου, η ‘’ Οικονομική Θέρμανση’’  κατάφερε να συγκεντρώσει  τις σημαντικότερες  επιχειρήσεις από τον κλάδο των εναλλακτικών μορφών θερμανσης, οι οποίες θα δείξουν στο ευρύ κοινό ότι όντως υπάρχουν οικονομικές λύσεις για τη θέρμανση οικιών και επαγγελματικών χώρων,  καλύπτοντας  ταυτόχρονα την ανάγκη για ενημέρωση όλων των Ελλήνων, που αναζητούν μία διέξοδο σε αυτούς ακριβώς τους οικονομικότερους τρόπους θέρμανσης.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου έχει φέρει πολλά νοικοκυριά σε εξαιρετικά  δύσκολη θέση, όλοι οι επαγγελματίες του χώρου θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν σε όλους τους επισκέπτες όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να φύγουν από την πλασματική ασφάλεια του πετρελαίου και να επιλέξουν εναλλακτικές μορφές θέρμανσης.

Έκθεση Οικονομική Θέρμανση 2012: Για να το ‘’καίμε’’ χωρίς να μας ‘’καίει’’ !

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
28 έως 30 Σεπτέμβριου 2012
Εκθεσιακό κέντρο κλειστού Φαλήρου TAE KWON DO 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Τελευταία Σχόλια

ΛΑΓΗΕ: Eξόφληση παραγωγής ΑΠΕ Μαΐου 2014

02/10/2014 17:00

ενδεικτικό για την ρευστότητα δεν είναι το ποσοστό των τιμολογίων (πρώτα τα μικρά γαρ) αλλά το ποσοστό των πληρωμών (ποσά) που έχει εξοφληθεί.

old climber

ΛΑΓΗΕ: Eξόφληση παραγωγής ΑΠΕ Μαΐου 2014

02/10/2014 10:47

Και όλο το '14 να ξοφλήσει, από'μας θα πάρει 3%

Yannis Tav

Ίδια μεταχείριση στα φ/β , αναφορικά με το τέλος επιτηδεύματος, ζητούν οι Λογιστές Αχαΐας

02/10/2014 10:07

"Τεχνικοί λόγοι αδειοδότησης" ή κουτοπονηριά το 5x20??

Yannis Tav

ΛΑΓΗΕ: Eξόφληση παραγωγής ΑΠΕ Μαΐου 2014

02/10/2014 09:52

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΔΕΚΕΜΒΡΗ??? ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.... ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ?

MAIK SKOR