Σε "πυρετό" προετοιμασιών η έκθεση "Οικονομική Θέρμανση"

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τη διεξαγωγή της έκθεσης ‘’Οικονομική Θέρμανση’’ που θα πραγματοποιηθεί  απο 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο του κλειστού Φαληρου TAE KWON DO  από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best.

Η συμμετοχή εκθετών έως σήμερα έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ενώ το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός αναμένεται να επισκεφτούν παραπάνω από 40.000 επισκέπτες για να ενημερωθούν για τα σημαντικά οφέλη των εναλλακτικών και πιο οικονομικών μορφών θέρμανσης.

Από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης διεξαγωγής της έκθεσης, υπήρξε έκδηλος ενθουσιασμός και από τους διοργανωτές αλλά και από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου, οι οποίες θέλοντας να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες προβολής που τους προσφέρει το μεγάλο εκθεσιακό αυτό εγχείρημα, έσπευσαν άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή.

Ως εκ τούτου, η ‘’ Οικονομική Θέρμανση’’  κατάφερε να συγκεντρώσει  τις σημαντικότερες  επιχειρήσεις από τον κλάδο των εναλλακτικών μορφών θερμανσης, οι οποίες θα δείξουν στο ευρύ κοινό ότι όντως υπάρχουν οικονομικές λύσεις για τη θέρμανση οικιών και επαγγελματικών χώρων,  καλύπτοντας  ταυτόχρονα την ανάγκη για ενημέρωση όλων των Ελλήνων, που αναζητούν μία διέξοδο σε αυτούς ακριβώς τους οικονομικότερους τρόπους θέρμανσης.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου έχει φέρει πολλά νοικοκυριά σε εξαιρετικά  δύσκολη θέση, όλοι οι επαγγελματίες του χώρου θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν σε όλους τους επισκέπτες όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να φύγουν από την πλασματική ασφάλεια του πετρελαίου και να επιλέξουν εναλλακτικές μορφές θέρμανσης.

Έκθεση Οικονομική Θέρμανση 2012: Για να το ‘’καίμε’’ χωρίς να μας ‘’καίει’’ !

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
28 έως 30 Σεπτέμβριου 2012
Εκθεσιακό κέντρο κλειστού Φαλήρου TAE KWON DO 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Τελευταία Σχόλια

ΣΠΕΦ: Μερικές πικρές αλήθειες για το New Deal και τις ταρίφες στα νησιά

23/04/2014 18:24

OFFshore PV όχι δεν εχω κατι χειροπιαστο για την πολιτικη του ΣΥΡΙΖΑ.δεν ημουν ΠΟΤΕ ψηφοφόρος του Συριζα.οπως καλα λες εκτιμησεις κανω..πιστευω ότι...

kostas kriti

ΣΠΕΦ: Μερικές πικρές αλήθειες για το New Deal και τις ταρίφες στα νησιά

23/04/2014 17:46

@kostas kriti
Εαν φίλε μου έχεις κάτι χειροπιαστό για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά τα φ/β, να το καταθέσεις, για να ξέρουμε τι μας γίν...

OFFshore PV

Ι.Τσιπουρίδης: Ο ήλιος και ο άνεμος θα δώσουν τη λύση

23/04/2014 17:27

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, και το "αιολικό" μου!!!

OFFshore PV

Μείωση κερδοφορίας 55,4% για την aleo solar το 2013

23/04/2014 17:15

Η Aleo Solar, από τις 30 Απριλίου, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβούλιο, συμφώνησε στην πώληση και διάλυση της εταιρείας, με ταυτόχρονη μετον...

OFFshore PV

Ενημέρωση ΠΟΣΠΗΕΦ σε παραγωγούς για τις νομικές του κινήσεις

23/04/2014 15:58

"Για τους παραγωγούς που διαμένουν στην Αθήνα"
Άντε τώρα να εξηγήσεις εσύ, γιατί λέγετε πανελλήνιος, και όχι "παναθηναϊκός"?

OFFshore PV